Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στις κάλπες




ΟΝΝΕΔ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


2 μέρες μείνανε ως τη μεγάλη μέρα των εκλογών της ΟΝΝΕΔ. Σ’ αυτές τις εκλογές, είναι στο χέρι του κάθε ΔΑΠίτη, ΟΝΝΕΔίτη και νέου της Ελλάδος, το μέλλον της ΟΝΝΕΔ.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στις εκλογές της 18ης Απριλίου επιλέγοντας αυτόν που μπορεί να οδηγήσει την ΟΝΝΕΔ ακόμη πιο ψηλά, αυτόν που με τιμή θ’ αναγνωρίζουμε ως πρόεδρό μας, αυτόν που δε μας θεώρησε ποτέ πρόβατά του, αυτόν που δε θα είμαστε αναγκασμένοι την επόμενη μέρα, ν’ απολογηθούμε γι’ αυτά που έχει προκαλέσει….με ήθος – ιδεολογία – μαχητικότητα… την Κυριακή ψηφίζουμε και στηρίζουμε τον ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ…σηκώστε ψηλά τη σημαία της ΟΝΝΕΔ, ψηλά τη σημαία της Ν.Δ. και ακόμη πιο ψηλά την ελληνική…δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε…δεν θα απολογηθούμε γι’ αυτά που πρεσβεύουμε…ήρθε η ώρα να δείξουμε με ενότητα ότι αυτά που ονειρευόμαστε για την ΟΝΝΕΔ μας δεν είναι μυθοπλασίες…αλλά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…

Κώστα Χατζή οδήγησε την ΟΝΝΕΔ στην επόμενη μέρα…σου δίνουμε τον πυρσό…κράτησε την φλόγα της νεολαίας μας αναμμένη.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 18/4 στις κάλπες (για την Πιερία – Εκάβη)…ελάτε να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη…τη δική μας δύναμη…Ψήφο στον Κώστα Χατζή.!!!

Με εκτίμηση,

ΟΝΝΕΔ Κ.Κατερίνης