Σε δρόμο καρμανιόλα έχει μετατραπεί η 2η επαρχιακή οδός Ιωαννίνων-Πραμάντων!!!




Σε δρόμο καρμανιόλα έχει μετατραπεί η 2η επαρχιακή οδός Ιωαννίνων-Πραμάντων και ιδιαίτερα το τμήμα από τη διασταύρωση Μονολιθίου που οδηγεί στη Γέφυρα Πλάκας. Οι κατολισθήσεις του περασμένου...


Φεβρουαρίου προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο οδόστρωμα, καθιστώντας το ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, τους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.Φαίνεται όμως ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων δεν θεώρησε αναγκαίο να αποκαταστήσει τις ζημιές, παρά το γεγονός έλευσης του Πάσχα και της πολλαπλάσιας επιβάρυνσης που θα υφίστατο ο δρόμος. Επιπρόσθετα δεν τοποθετήθηκαν και προειδοποιητικές πινακίδες για την προστασία και την ασφάλεια των οδηγών.

Όμως από την άλλη πλευρά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας έσπευσε μεγαλοβδομαδιάτικα και απάλειψε τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου από την Άρτα μέχρι τα σύνορα του Δημοτικού Διαμερίσματος Δαφνωτής.

Έτσι οι διερχόμενοι οδηγοί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.Μήπως είναι καιρός ο νομάρχης Ιωαννίνων να επισκεφτεί την περιοχή για να κομίσει ιδίαν αντίληψη για την έκταση των ζημιών και την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του οδοστρώματος;Ευτυχώς που στο πνεύμα των ημερών τσουγκρίστηκαν μόνο αβγά κι όχι αυτοκίνητα και οι οδηγοί επέστρεψαν σώοι στον προορισμό τους !


http://troktiko.blogspot.com/2010/04/2_6364.html