Ψηφίζουμε Κώστα Χατζή και όχι Ανδρέα Παπαμιμίκο!































Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στηρίζει ανοιχτά τον Κώστα Χατζή για πρόεδρο Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ελλάδος. Στην σημερινή λυτή πολιτική ζωή του τόπου μας και πόσο μάλλον στην νεολαία μας, η οποία ποτέ δεν είχε την δυνατότητα να εκφράσει τις απόψεις τις και τα προβλήματα της, της δίνεται πλέον μέσα από την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή.

Με βάση το τρίπτυχο «Ήθος - Ιδεολογία - Μαχητικότητα», μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην νεολαία μας και να δοθεί ενεργός ρόλος στην επαρχία.

Η μάχη που έδωσε η βάση του κόμματος μας και την κέρδισε στο πρόσωπο του προέδρου μας, του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, έτσι οι νέοι καλούνται άλλοι μια φορά, από την βάση και αυτοί να εκφραστούν και να δώσουν βήμα στην ηγεσία της νεολαίας μας στο ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ.

Είναι φανερό ότι την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαμιμίκου, την έχουν αγκαλιάσει οι υποστηρικτές της τέως υφυπουργού εξωτερικών, με όλο τον μηχανισμό της. Από ραδιόφωνα μέχρι τις εφημερίδες και το διαδίκτυο, προσπαθούν να κόψουν τις φωνές της βάσης, όπως είχε γίνει και στις εσωκομματικές εκλογές.

Γνωρίζουμε απόλυτα το τι συμβαίνει γύρω μας, ακούμε ξεκάθαρα τον κόσμο και δεν ντρεπόμαστε να ερχόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κάθε πολίτη που εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την πολιτική ζωή της χώρας.

Καλούμε τους νέους μας, να συμμετάσχουν στις εκλογές στις 18 Απριλίου, όχι μόνο να ψηφίσουν των Κώστα Χατζή, αλλά και να δώσουν ακόμα μια σφαλιάρα στους διάφορους μηχανισμούς και να πάρουν οι ίδιοι τις αποφάσεις, να εκφράσουν οι ίδιοι τις απόψεις τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ μέσα από κλειστούς κομματικούς κύκλους!

Ζητούμε διαφάνεια και να έχουμε ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ανήκει στους ψηφοφόρους της και όχι σε πολιτικά και μη κοινόβια.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ