Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ




Παπαμιμίκο ξεκάθαρα ψήφισε και η Πιερία με ποσοστό 69%

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας στην ΟΝΝΕΔ και βάσει αυτών, νέος πρόεδρος αναδεικνύεται ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με ποσοστό 55,91% έναντι 44.05% του Κώστα Χατζή.

Στην Πιερία, στην κάλπη που στήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης οι ΟΝΝΕΔίτες έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ανδρέα Παπαμιμίκο με ποσοστό 69%. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, στις κάλπες προσήλθαν 621 μέλη από την Πιερία και έλαβαν 423 ψήφους ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, 192 ψήφους ο Κώστας Χατζής, ενώ βρέθηκαν και 6 άκυρα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, από το σύνολο των 43.221 ψηφοδελτίων, τα 42.293 ήταν έγκυρα, ενώ τα 928 άκυρα ή λευκά. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23.655 ψήφους ή σε ποσοστό 55,91%. Ο Κώστας Χατζής έλαβε 18.638 ψήφους ή σε ποσοστό 44,05%.

Χατζής: "Σέβομαι το αποτέλεσμα"

Ο Κώστας Χατζής αμφισβήτησε τη διαδικασία σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα, ωστόσο δήλωσε ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Κατέθεσα σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας και το αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα, καθοριστικά εκλογικά τμήματα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα όργανα της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ είναι εκείνα που επικυρώνουν διαδικασίες και αποτελέσματα. Και αυτά τα όργανα έμαθα να υπηρετώ και να σέβομαι μέχρι σήμερα".

Συνάντηση με Σαμαρά

Τα συγχαρητήρια του Αντώνη Σαμαρά δέχτηκε χθες το μεσημέρι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, που εξελέγη την Κυριακή νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από τη βάση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

"Την κρίση του πολιτικού συστήματος και την αναξιοπιστία των πολιτικών κομμάτων, εμείς την αντιμετωπίζουμε με ανατροπές μέσα στο ίδιο το κόμμα μας. Αυτό που τολμήσαμε για το κόμμα, το κάναμε πράξη και με τη νεολαία. 45.000 νέα παιδιά έβγαλαν τον καινούργιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=12872