Νέος Πρόεδρος Δ.Σ. Παραλίας εκλέχθηκε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος "Τέλος" στην ακυβερνησία




Κανονικά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλίας το βράδι της Δευτέρας και οι σύμβουλοι εξέλεξαν νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Γιάννη Γιαννακόπουλο, μετά από πρόταση του συνδυασμού της πλειοψηφίας, την οποία ψήφισε και ο κ. Αθανασιάδης.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαγγέλης Κήπου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κουθουρίδης και Διονύσης Χαρισόπουλος, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον προεδρεύων Παναγιώτη Αθανασιάδη εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τη συνεδρίαση.

Ενστάσεις για τη διαδικασία υπέβαλε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Αλμπάνης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Γιώργου Κεραμιδιώτη, ο οποίος είπε ότι αν η αντιπολίτευση αποχωρήσει και από αυτή τη συνεδρίαση θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία, ώστε να υποστούν τις όποιες συνέπειες προβλέπει ο κώδικας δήμων και κοινοτήτων.

Τελικά, η συνεδρίαση έγινε κανονικά και εκλέχθηκε ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Την επιλογή του Δημάρχου για τον πρόεδρο ψήφισαν και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αλμπάνη, αν και ο ίδιος δήλωσε ότι απέχει της διαδικασίας.

Ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Παραλίας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την στήριξη, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια δύσκολη στιγμή. Ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι επιθυμεί τα έξοδα παράστασης που του αναλογούν ως Πρόεδρο να τα διαθέτει στο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο της Περίστασης. Νέος Γραμματέας στο Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κ. Στάθης Κεραμιδιώτης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την επιλογή.

http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=12889