Την Κυριακή στα γραφεία της Ν.Ε. ΤΕΕ Πιερίας - Στις κάλπες οι μηχανικοί




Για την εκλογή αντιπροσώπων στην Περιφερειακή και Κεντρική τους Διοίκηση

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν την Κυριακή 25 Απριλίου οι μηχανικοί του Νομού, είτε αυτοί εργάζονται στο δημόσιο, είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε ιδιωτικοί υπάλληλοι, για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για την περιφερειακή και την κεντρική διοίκηση.

Όπως είπε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου που παρέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο οι εκλογές φέτος, μετά από πολλά χρόνια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της Ν.Ε. ΤΕΕ Πιερίας και αφορούν περίπου 600 μηχανικούς της Πιερίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Πιερίας κ. Τάσος Τασιούλας έκανε ένα κάλεσμα προς τους μηχανικούς για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθώς όπως είπε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι πάρα πολλά με κεντρικό το ασφαλιστικό που έχει θίξει πάρα πολύ τα δικαιώματά τους.

Κάλεσμα για συμμετοχή των μηχανικών έκανε και ο αντιπρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Πιερίας κ. Γιώργος Οικονόμου σημειώνοντας πως η άνευ προηγουμένου επίθεση που δέχεται ο κλάδος δεν αφήνει περιθώρια για αποχή από τις εκλογές.

Όσον αφορά τις εκλογές, για την Περιφερειακή Αντιπροσωπεία Κεντρικής Μακεδονίας "κατεβαίνουν" 25 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων τα 7 εκπροσωπούνται στο Νομό μας, ενώ για την Κεντρική Αντιπροσωπεία θα υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο. Από το Νομό μας υποψήφιος για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ είναι ο Μανώλης Σινωπίδης.

http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=12911