Η Ντροπή, ντροπή δεν έχει κ. Παπαμιμίκο!!!



Την περίοδο αυτή διανύουμε όπως όλοι φυσικά ξέρουμε τις άγιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, μέρες πένθους για την θρησκεία μας και κατάνυξης.

Παρόλ’ αυτά πληροφορηθήκαμε για την εκδήλωση- ομιλία – πάρτι, όπως θέλετε πείτε το, στις 31 Μαρτίου, του κ. Παπαμιμίκου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας….

Αλήθεια κ. Παπαμιμίκο μιας και τα αντιπατριωτικά αισθήματα, μας τα έχετε ήδη δείξει….πιστεύεται ότι ήρθε και η ώρα να μας δείξετε και τα αντι- θρησκευτικά σας φρονήματα;;;

Μέρες που πρέπει να τοποθετηθούμε πιο σφαιρικά και να τονώσουμε το Ορθόδοξο φρόνημα μας και την Πίστη μας. Να μπορέσουμε να πάρουμε θάρρος και να προχωρήσουμε με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, εσείς αποφασίσατε να συνεχίσετε το «κήρυγμά» σας από πόλη σε πόλη;;;!

Δυστυχώς δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε την κίνηση αυτή, που μόνο αφελή μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε, διότι προσβάλει αυτές τις ημέρες τα πιστεύω μας και την θρησκεία μας.

Κ. Παπαπιμίκο το «πακέτο» για το όραμά σας και την ιδεολογίας σας για μια ΟΝΝΕΔ του αύριο δεν μας κάνει καθόλου….ευχαριστούμε αλλά καλύτερα ασχοληθείτε με κάτι άλλο…πιο κερδοφόρο για εσάς όπως έχετε άλλωστε ήδη συνηθίσει…


Οργισμένος ΟΝΝΕΔίτης

http://lefteria.blogspot.com/2010/03/blog-post_2125.html