Τρείς αίθουσες προκατ στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης



Τρεις νέες αίθουσες προκάτ τοποθετήθηκαν στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, με σκοπό να καλύψουν τις ήδη αυξημένες ανάγκες χώρων διδασκαλίας που έχει το σχολείο, καθώς ο αριθμός των μαθητών έχει αυξηθεί και δεν επαρκούν οι σημερινές αίθουσες διδασκαλίας. Χθες το μεσημέρι συνεργεία του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων έφθασαν από την Αθήνα μεταφέροντας τις προκατ αίθουσες για το 11ο Δημοτικό, καθώς και άλλες τρεις για το Μουσικό Σχολείο.

Ο Δ/ντης του Σχολείου

Ο Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κ. Γιώργος Μπέγκος αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, του πρώην Βουλευτή κ. Αντώνη Καρπούζα, του Νομάρχη κ. Γιώργου Παπαστεργίου και όλων των υπηρεσιακών παραγόντων του νομού μας, έφτασαν τρεις προκατασκευασμένες αίθουσες, οι οποίες και θα λύσουν, προς το παρόν, το οξύ στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου μας. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους παραπάνω, γιατί μας πίστεψαν, κατάλαβαν το πρόβλημα μας και εργάστηκαν για τη λύση του. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους και τους γονείς για τη βοήθεια τους και την υπομονή τους.»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης δήλωσε:
«Τελικά πιάσανε τόπο οι συντονισμένες ενέργειες του διευθυντού του σχολείου μας, του συλλόγου μας, του πρώην Βουλευτή κ. Καρπούζα και του νομάρχη μας και δώσανε προσωρινή λύση στο μεγάλο πρόβλημα στέγασης που έχει το σχολείο μας.
Παράλληλα, υπάρχει και αίτημα για να γίνει επέκταση του σχολείου μας, η οποία θα δώσει οριστική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να έρθουν οι τρεις προκάτ αίθουσες στο σχολείο μας.»

http://www.olympio-bima.gr/index.php?MODULE=bce/application/siteview&Site=7523