Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδι ο ετήσιος χορός της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας Δημήτρης Φώτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Θανάσης Φωτόπουλος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου και Θανάσης Παπαγεωργίου, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ι. Αμοιρίδη, κ. Φωκαίδης, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν πλακέτες σε παιδιά Αστυνομικών που εισάχθηκαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος, ζήτησε τη συνδρομή όλων ώστε όπως είπε να διασφαλιστεί ο θεσμός της Αστυνομίας και παράλληλα και η εργασία του Αστυνομικού.

Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι κίνδυνοι ελλοχεύουν για την εργασία τους.

«Δεν το έχετε αντιληφθεί και είναι κρίμα. Θα πρέπει επιτέλους να φανούμε χρήσιμοι εδώ στην κοινωνία που υπηρετούμε. Και από την άλλη πλευρά, παρακαλώ όλους τους τοπικούς παράγοντες που έχουν αρμοδιότητες για να προσφέρουν υπηρεσία στον τόπο, να στηρίξουν το θεσμό της αστυνομίας, να στηρίξουν το αγαθό της ασφάλειας ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό, να προσφέρουμε στον απλό πολίτη, να είμαστε αναγκαίοι για τον πολίτη».


http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=12592