Εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών επιμόρφωσης σε εργαζομένους στον επισιτισμό


Στόχος η αναβάθμιση της ποιότητας των παρερχόμενων υπηρεσιών

Η απονομή διπλωμάτων για σεμινάρια που παρακολούθησαν τα μέλη του Σωματείου Επισιτισμού, Τουρισμού και Συναφών Επαγγελμάτων Πιερίας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης παρουσία του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου.

Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν με την συνεργασία της ΝΕΛΕ Πιερίας, στην οποία πρόεδρος είναι ο Νομάρχης Πιερίας, και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Κοτρώνης Βαλάσης κάθε χρόνο προσπαθούν για την καλύτερη ενημέρωση και εκμάθηση των μελών του Σωματείου μέσα από διάφορα σεμινάρια.

Ο κ. Κοτρώνης

"Σήμερα έχουμε την απονομή για τρία περσινά σεμινάρια που είχαν υλοποιηθεί το 2009 και είναι για σκάλισμα λαχανικών και φρούτων, για συντήρηση τροφίμων, και παραδοσιακής και μεσογειακής κουζίνας. Δεν σταματάμε εδώ και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα σεμινάριο και θα συνεχίσουμε με ένα σεμινάριο για στόλισμα και στήσιμο μπουφέ και ένα ακόμη για την παιδική διατροφή.

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με ένα σεμινάριο εστιατορικής τέχνης, που θα αναφέρεται σε σερβιτόρους και μπάρμαν. Η συνεργασία μας με τη ΝΕΛΕ Πιερίας και με τον Νομάρχη είναι πολύ καλή και θα συνεχίσει να είναι για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλα αυτά τα σεμινάρια που στοχεύουν στην αναβάθμιση των γνώσεων των συναδέλφων μας και στην ποιότητα παροχής των υπηρεσιών".

Ο κ. Παπαστεργίου

Ο Νομάρχης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα πολλά προγράμματα που υλοποιεί η ΝΕΛΕ Πιερίας καθώς και στην πολύχρονη προσπάθεια που γίνεται για την επιμόρφωση των εργαζομένων στον τουρισμό, με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και των υπηρεσιών επισιτισμού.

Ο κ. Παπαστεργίου συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια και τόνισε ότι σκοπός της επιμόρφωσης είναι να γίνει πιο ανταγωνιστικός ο τουρισμός μας, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Η κα Κίτσιου

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, η κ. Κίτσιου, τα τέσσερα επιμορφωτικά προγράμματα της ΝΕΛΕ είναι αποτέλεσμα της ευελιξίας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης Πιερίας που διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια για τους πολίτες της Πιερίας, επικεντρώνοντας στις ανάγκες επιμόρφωσης των εργαζομένων του Νομού.

Ο κ. Τσιαχιρίδης

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Παύλος Τσιαχιρίδης σημείωσε πως μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσουν τα παιδιά να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=12673