ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ



Ευχαριστώ όλους αυτούς που ήρθαν και με τίμησαν με την παρουσία τους στον καφέ που διοργανώσαμε στον πεζόδρομο της πόλης, αλλά και όλους εκείνους που πέρασαν απλά για μια καλημέρα δείχνοντας έτσι πως, σε κάθε προσπάθεια μας είναι δίπλα μας.
Ως νέοι θέλουμε όλον τον κόσμο στο πλευρό μας, ανεξαρτήτως πολιτικών χρωμάτων μιας και γνώμονάς μας είναι το καλό της Πιερίας μας και των πολιτών της. Η νεανική ορμή και το πάθος να προσφέρουμε είναι τα βασικά στοιχεία που συντελούν για την αλλαγή της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μπήκαμε στη τελική ευθεία. Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την τελευταία Κυριακή των εκλογών. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη μιας και η τοπική αυτοδιοίκηση μας αφορά όλους, αφορά το μέλλον του τόπου μας.
Καταψηφίστε την αποχή και δώστε δύναμη σε έναν νέο άνθρωπο σαν και εμένα να προσφέρει στον τόπο του, σ’ έναν τόπο που αγαπά και δεν έφυγε στιγμή από αυτόν ούτως ώστε να μην γνωρίζει τα προβλήματά του.
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ο αγώνας μου, ο αγώνας όλων μας, είναι τίμιος και καθαρός. Σας θέλω όλους δίπλα μου, συμμαχητές για το καλό του τόπου μας.
«ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…!»
 
 
Με εκτίμηση,
Νίκος Μακρίδης
Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Πιερίας
Με τον συνδυασμό του Π.Ψωμιάδη – Δύναμη για την Μακεδονία.