Επίσκεψη του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου στο Εκλογικό Κέντρο της Σοφίας Μαυρίδου




Συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο στο εκλογικό κέντρο της Σοφίας Μαυρίδου






Συνάντηση με τις παραγωγικές τάξεις στο Επιμελητήριο Πιερίας


Τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιο για θέματα της τοπικής αυτοιδίκησης, Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, υποδέχθηκε , το πρωί της Παρασκευής, στο εκλογικό της κέντρο η Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, οι π. Βουλευτές Αντώνης Καρπούζας και Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυαμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στελέχη του κόμματος.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος εξήρε τη υποψηφιότητα της Σοφίας Μαυρίδου και τόνισε ότι είναι από τις λίγες γυναίκες που έλαβαν το χρίσμα του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη. Υπογράμμισε ότι, σύμφωνα με τα ακούσματα που έχει, είναι απόλυτα πεποισμένος για την επιτυχία τόσο του Παναγιώτη Ψωμιάδη όσο και της Σοφίας Μαυρίδου.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Μαρκόπουλος στην επιλγοή άφθαρτων και νέων προσώπων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ τονίζοντας ότι αυτή είναι η στρατηγική του κόμματος. Είπε ότι η κοινωνία έχει ανάγκη και γι αυτό επιτάσσει την επιλογή τέτοιων προσώπων, όπως οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο κ. Μαρκόπουλος προέτρεψε τα στελέχη του κόμματος να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτές τις υποψηφιότητες οι οποίες στην πορεία θα αποδείξουν τη δυναμική τους και θα δικαιώσουν στην πράξη την επιλογή τους.

Στο Επιμελητήριο Πιερίας, συνάντηση με τις παραγωγικές τάξεις του νομού

Νωρίς το απόγευμα, ο κ. Μαρκόπουλος συνοδευόμενος από τη Σοφία Μαυρίδου, τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Πιερίας επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις παραγωγικές τάξεις του νομού. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου παρουσίασε τα προβλήματα της τοπικής επιχειρηματικότητας και αναφέρθηκε σε ιδιαίτερα ζητήματα του νομού.

Σοφία Μαυρίδου: «Η Κεντρική Μακεδονία να αναδειχθεί ως ενιαίος τουριστικός χώρος»

Η Σοφία Μαυρίδου απευθυνόμενη στους εκπροσώπους των παραγωγικών και τουριστικών φορέων που συμμετείχαν στη συνάντηση, σημείωσε:

«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, πιστεύω ότι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η Πιερία είναι η τουριστική ανάπτυξή της αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και κοιτώντας μπροστά.

Ο Νομός μας έχει τις προϋποθέσεις. Επίσης, έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και άμεσα υλοποιήσιμες. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας με την εφαρμογή του Καλλικράτη, όπου από 1-1- 2011 όλοι θα εντασσόμαστε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Πιερία διεκδικεί μια ισάξια και ισότιμη συμμετοχή στις εξελίξεις. Θέλουμε να αρθούν τυχόν αδικίες του παρελθόντος. Απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση μ’ άλλους τουριστικούς νομούς της περιφέρειάς μας όπως η Χαλκιδική.

Η δική μας η πρόταση για τον τουρισμό είναι «Η Κεντρική Μακεδονία να αναδειχθεί ως ενιαίος τουριστικός χώρος»».