ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ






Παλμός και δυναμική στα εγκαίνια του εκλογικου κέντρου

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

«Σας προσκαλώ να θεμελιώσουμε μαζί μια ισχυρή Πιερία. Εμπιστευτείτε το λόγο μου. Είναι λόγος τιμής».

Με τη φράση «Χρειαζόμαστε έργο ουσίας. Χρειαζόμαστε συνέπεια λόγου και πράξης. Γι αυτό σας προσκαλώ να με εμπιστευτείτε να θεμελιώσουμε μαζί μια ισχυρή Πιερία», η Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με το Συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, έδωσε το σύνθημα για τη διεκδίκηση της αντιπεριφέρειας Πιερίας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού το βράδυ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Παρά τις καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, μεταξύ αυτών πλήθος πολιτικών και τοπικών παραγόντων του νομού, και ευχήθηκε στη Σοφία Μαυρίδου και στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «τη νίκη» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

«Βρίσκομαι στη μάχη για τη διεκδίκηση της αντιπεριφέρειας Πιερίας με στόχο να διεκδικήσω τις προυποθέσεις ανάπτυξής του»

Στο ξεκίνημα της ομιλίας της η κ. Μαυρίδου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του σε μια σημαντική στιγμή για το συνδυασμό αλλά και της προσωπικής της πορείας στα κοινά και δίνοντας το εκλογικό της στίγμα τόνισε: «Πιστεύω σ’ αυτόν τον τόπο και τις προοπτικές του. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους του. Βρίσκομαι στη μάχη για τη διεκδίκηση της αντιπεριφέρειας Πιερίας με στόχο να συμβάλω στην ανάπτυξη του τόπου μας, να διεκδικήσω τις προυποθέσεις για την ισόρροπη και ισότιμη συμμετοχή του στα νέα δεδομένα που φέρνει η εφαρμογή του Καλλικράτη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για την εκπλήρωση αυτού του στόχου συστρατεύομαι με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και στηρίζω τον αγώνα του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τίμησε και θα τον τιμήσω με το έργο μου την επόμενη ημέρα»

Μιλώντας για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, η κ. Μαυρίδου είπε: «ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στα 8 χρόνια της διοίκησής του κατάφερε να πετύχει πολλά έστω και με τα λίγα μέσα που είχε στη διάθεσή του. Είναι ικανός και δραστήριος.

Είναι από τους ανθρώπους που δεν το σταματούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια προκειμένου να δώσει λύσεις και να υλοποιήσει έργο.

Κυρίως είναι ο άνθρωπος που μιλά στις καρδιές μας και μας εμπνέει».

Αναφερόμενη στην επιλογή του προσώπου της, τόνισε: «Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Με τίμησε και θα τον τιμήσω με το έργο μου την επόμενη ημέρα. Θα τον τιμήσω πρωτίστως με τον τίμιο και ξεκάθαρο εκλογικό μου αγώνα.

«Χρειαζόμαστε έργο ουσίας»

Σ’ άλλο σημείο της ομιλίας της η κ. Μαυρίδου έθεσε τους στόχους της υποψηφιότητάς της: «Με γνωρίζετε όλοι από τη συμμετοχή μου στα κοινά και τη μέχρι σήμερα πορεία μου. Έχω συγκεριμένους και ρεαλιστικούς στόχους για τον τόπο μας. Θα συνεχίσω να διεκδικώ και να εργάζομαι ακούραστα για την Πιερία και τους ανθρώπους της. Θα παλέψω για όλα όσα έχει ανάγκη αυτός ο τόπος τα οποία θα σας παρουσιάσω στην κεντρική μας ομιλία την Παρασκευή στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης, στις 7:30 το απόγευμα παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη».

Στη συνέχεια δεσμέτηκε ότι θα εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο για το νομό: «Η Πιερία έχει τις δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο. Χρειάζεται, όμως, τις προυποθέσεις. Στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας, μ’ όλες τις αρνητικές συγκυρίες και δυσκολίες, η Πιερία θα είναι παρούσα ισότιμα και θα αναλάβει πρωτοβουλίες με στρατηγική, με επιμονή, με εντιμότητα.

Αυτή είναι η δέσμευσή μου απέναντι στον τόπο μου.

Απέναντι στους πολίτες

Απέναντι στους φίλους και συνεργάτες μου

Απέναντι στην οικογένειά μου και το ίδιο μου το παιδί.

Χρειαζόμαστε έργο ουσίας. Χρειαζόμαστε συνέπεια λόγου και πράξης.

Γι αυτό σας προσκαλώ να με εμπιστευτείτε να θεμελιώσουμε μαζί μια ισχυρή Πιερία».

Η μάχη της κάλπης

Στη συνέχεια η κ. Μαυρίδου σημείωσε: «μπροστά μας έχουμε τη μάχη της κάλπης. Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ ακούραστα και με επιμονή για το συμφέρον όλων. Να υλοποιήσω τους στόχους, να ανοίξω προοπτικές, να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πολιτών απένατι στους πολιτικούς. Εμπιστευτείτε το συνδυασμό μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε τη μάχη για μια δυνατή Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

« Εμπιστευτείτε το λόγο μας. Είναι λόγος τιμής»

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού, η κ. Μαυρίδου είπε: «δίπλα μου σ’ αυτόν τον αγώνα, στην πρώτη γραμμή, είναι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας, άνθρωποι αξιόλογοι και με ζήλο για την τοπική αυτοδιοίκηση: ο Θόδωρος Αγοραστός, ο Παναγιώτης Καζάς, ο Νικόλαος Μακρίδης, ο Παύλος Μπασδάρας, ο Δημήτρης Μπέης, η Μαρία Ναβροζίδου, ο Λάκης Παπαϊωάννου, ο Δημήτρης Τσιμίτρης».

Κλείνοντας την ομιλία της η κυρία Μαυρίδου κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν τον συνδυασμό: «Όλοι Μαζί Διεκδικούμε μια δυνατή Πιερία, έναν τόπο με αξιώσεις στο παρόν και το μέλλον. Εμπιστευτείτε το λόγο μας. Είναι λόγος τιμής.