Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ


Το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010, στις 09:30 το πρωί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα επισκεφθεί την 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.Ο Πρόεδρος, που θα εισέλθει στους χώρους της ΔΕΘ από την πύλη που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγγελάκη (Συντριβανίου) θα ξεναγηθεί στα περίπτερα.

Το ίδιο βράδυ στις 20:00, θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο ¨Ιωάννης Βελλίδης¨ στις παραγωγικές τάξεις. Εκεί θα εστιάσει στην ανάδειξη αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης εξόδου από την οικονομική κρίση με λιγότερα βάρη για τους πολίτες τονίζοντας τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος κατά του Μνημονίου, που δίνεται στις εκλογές του Νοεμβρίου αλλά και στο μήνυμα πως αν το ΠΑΣΟΚ βγει ενισχυμένο από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα εφαρμόσει ακόμη πιο σκληρά μέτρα.

Οι δύο βασικοί άξονες της ομιλία θα είναι η επιτακτική ανάγκη τόνωσης της αγοράς και τα μέτρα προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, οι οποίες έχουν πληγεί από τα μέχρι σήμερα μέτρα της κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος θα αναφέρει τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχουν γίνει δεκτές από τον πρωθυπουργό, ενώ θα μπορούσαν να επαναφέρουν τη χώρα στη σωστή τροχιά.
Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά θα τονιστεί η στάση υπευθυνότητας και εθνικής συνείδησης της Νέας Δημοκρατίας που ορίζει την ανάγκη λήψης «επανορθωτικών» μέτρων.


Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα είναι η πρώτη του σαν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και αναμένεται να κατακλυσθεί το Βελλίδειο από φίλους του κόμματος .


Την Κυριακή 19/9 στις 13.00 ο κ.Σαμαράς θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.


Από τη ΝΟΔΕ Πιερίας
Τηλ.επικ. 2351035144
Πλ.Ελευθερίας & Κανάρη 2 Κατερίνη