ο Σύλλογος διοργανώνει διήμερη απόδραση στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2010

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010: Αναχώρηση 7:00 το πρωί από το γραφείο του συλλόγου. Ακολουθώντας την Εγνατία Οδό φθάνουμε στο Μέτσοβο όπου θα έχουμε την πρώτη στάση για καφέ, βόλτα, κ.λ.π. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στα όμορφα Γιάννενα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, βόλτα, ψώνια, κ.λ.π. Συνεχίζουμε για Πρέβεζα όπου φτάνοντας τακτοποιούμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010: Μετά το πρωινό μας ανα...χωρούμε για την όμορφη και πολυτραγουδισμένη Πάργα. Εκεί θα έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα, καφέ, ψώνια, φαγητό, κ.λ.π. Διαλέγοντας μια άλλη διαδρομή για την επιστροφή μας και αφού περάσουμε από τα Σύβοτα, ξαναπαίρνουμε την Εγνατία Οδό και αφού γίνουν οι απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στον Κορινό.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή είναι 65 ευρώ κατ’ άτομο, και περιλαμβάνει το κόστος της μετακίνησης καθώς και το κόστος διανυκτέρευσης με πρωινό.

Προτεραιότητα συμμετοχής στην εκδρομή θα έχουν τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικά το 2010 και στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς του συλλόγου . Όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα.

Τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής ορίσθηκε η 20η Σεπτεμβρίου 2010.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά στον κ. Μιχαηλίδη Σιδέρη
Τηλ. 697 8865819.


Με εκτίμηση
Για το Δ/Σ του συλλόγου