Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στη Λεπτοκαρυά

Παρά τις αντιδράσεις και το κίνημα χιλιάδων οδηγών που δεν αναγνωρίζουν τη νομιμότητα των διοδίων των κατασκευαστικών εταιρειών, η “Αιγαίον” με τις ευλογίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κατασκευάσει παράπλευρα διόδια στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς. Το μεγάλο ξεπούλημα συνεχίζεται και αφού παραδώσανε την εθνική οδό σειρά έχει το παράπλευρο δίκτυο, που εξυπηρετεί εκατοντάδες οδηγούς καθημερινά, μεροκαματιάρηδες και κατοίκους της νοτίου Πιερίας.
Τον τελευταίο χρόνο, κόντρα σε όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης, έχουν αυξηθεί οι σταθμοί των διοδίων, έχουν τριπλασιαστεί τα κόμιστρα, παρέμεινε γι' αρκετούς μήνες κλειστό το πέρασμα των Τεμπών με τρομαχτικές συνέπειες για το νομό μας. Την ίδια στιγμή που λεηλατείται το εισόδημα των εργαζομένων, ζητάνε να μπεί βαθύτερα το χέρι στη τσέπη ακόμα και για τα αυτονόητα.
Οι πολίτες της Πιερίας, όπως κάνανε αποτελεσματικά και στο παρελθόν, θα βρεθούν απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια κατασκευής παράπλευρων διοδίων. Μαζί με τα διοδία, να γκρεμιστεί η πολιτική του μνημονίου και των κυβερνήσεων που ξεπουλάνε συστηματικά οτιδήποτε έχει φτιαχτεί με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης και ντόπιοι βουλευτές, ή στηρίζεται το δίκαιο αγώνα των πολιτών ή τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζών. Δεν γίνεται και με τον κλέφτη και με το νοικοκύρη.