ΕΒΔΟΜΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ



Τα θετικότερα σχόλια απέσπασε για την εμφάνισή της η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου στο «Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών» όπου και κατέκτησε την 7η θέση.

Η Νικολαΐδου αγωνίστηκε μαζί με την αθλήτρια του Ο.Ε.Α.Ν.Α. Βόλου Τ. Καλαμποκά στο αγώνισμα «διπλό σκιφ γυναικών» και πραγματοποίησαν πολύ καλές κούρσες τόσο την Παρασκευή στον προκριματικό όσο και το Σάββατο στον ημιτελικό όπου έχασαν για μια θέση την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματός τους.
Την Κυριακή ο μικρός τελικός ήταν μια κούρσα για γερά νεύρα αφού τα τρία πρώτα πληρώματα πέρασαν τη γραμμή τερματισμού μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με πρώτο το Ελληνικό πλήρωμα δεύτερο αυτό της Δανίας και τρίτο της Λιθουανίας.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Παναγιώτης Σεϊτανίδης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για τις φετινές επιτυχίες της Κατερίνας Νικολαΐδου και συνολικά του τμήματος κωπηλασίας και συνέχισε λέγοντας: «είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Νικολαΐδου ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κος Καρράς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να μου μεταφέρει συγκινημένος τόσο τα δικά του συγχαρητήρια για την αθλήτρια, τον προπονητή της κο Μπικογιάννη και τη διοίκηση του Ν.Ο.ΚΑΤ. όσο και του ομοσπονδιακού προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε. Ο κος Καρράς μου επισήμανε ότι η επιτυχία της Νικολαϊδου ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς ήταν η νεαρότερη αθλήτρια στο αγώνισμά της και κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι εξήρε τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της αθλήτριας του Ομίλου μας.
Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στέκεται δίπλα στην Κατερίνα Νικολαϊδου αλλά και όλους τους αθλητές του προσπαθώντας να κάνει το καλύτερο δυνατό για να στηρίξει την προσπάθειά τους»