ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ.


Στη σημερινή μας εποχή που η Ελληνική κοινωνία βιώνει καθημερινά μια βάναυση επίθεση σε όλους τους τομείς, που το γκρίζο και το μαύρο έχουν κατακτήσει την καθημερινότητα, που η κρίση θεσμών, αξιών και πολιτικής πρωταγωνιστεί, εμείς οι νέοι άνθρωποι, οι νέοι πολιτικοί, πρέπει να πάρουμε τις τύχες της κοινωνίας στα χέρια μας. Να απομονώσουμε όλους αυτούς που διαχρονικά μας έφτασαν στο χείλος της καταστροφής, να αλλάξουμε το παλιό με το καινούργιο, την μιζέρια με το χαμόγελο, την απαισιοδοξία με την ελπίδα, το χθες με το αύριο.

Να βάλουμε τις σωστές βάσεις, να θέσουμε προτεραιότητες και στόχους και να δώσουμε στην κοινωνία εκείνο το σκίρτημα που χρειάζεται για να αλλάξει πορεία, να γίνει και πάλι σκεπτόμενη, δημιουργική, αισιόδοξη, πρωτοπόρα.

Να γυρίσουμε την πλάτη στο χθες και στην απαξίωση, στην οργή και στην αποστροφή και με την δική μας συμμετοχή στα κοινά και στους αγώνες, με δημιουργική σκέψη και παρεμβάσεις, με νέες ιδέες και οράματα, με σωστές επιλογές και στόχους να οδηγήσουμε την κοινωνία και την πατρίδα μας στην έξοδο από την γενικότερη κρίση.

Ελπίζοντας πως και με την δική μου συμμετοχή στα κοινά και στους αγώνες, βάζω κ’εγώ από την μεριά μου ένα λιθαράκι αισιοδοξίας, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ.

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ