12-12-2010 Χριστουγεννιάτικο Bazaar Επαρχείου Λαγκαδά


Στις 12 Δεκεμβρίου θα ανταμώσουμε για 4η συνεχή χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Με τη δική σας αγάπη και ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς του Επαρχείου Λαγκαδά , κάναμε θεσμό το Γιορτινό μας Παζάρι. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσθέτουμε λιθαράκια στον ξενώνα φιλοξενίας των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.
Είμαστε χαρούμενοι που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι κάτοικοι και οι φίλοι της Επαρχίας Λαγκαδά υποστηρίζουμε από καρδιάς το σπουδαίο έργο του Συλλόγου φίλων καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ.

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας η ανάγκη για ανθρωπιά και αλληλεγγύη γίνεται πιο έντονη από ποτέ. Άλλωστε , η χαρά που παίρνει κανείς όταν έχει τη δύναμη να πραγματοποιήσει παιδικές ευχές και να δει παιδικά χαμόγελα, είναι ανεκτίμητη.
Αυτή η δύναμη βασίζεται στον ενθουσιασμό των μικρών μαθητών την ώρα που φτιάχνουν τα χειροποίητα στολίδια τους, στο μεράκι που βάζουν τα μέλη των πολιτιστικών Συλλόγων στα πεντανόστιμα παραδοσιακά προϊόντα τους, στην ανιδιοτελή πρόσφορα των υποστηρικτών και ιδιαίτερα των εθελοντών , και φυσικά στη δική σας αγάπη.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους χώρους και στους κήπους του Επαρχείου Λαγκαδά. Αξίζει η συμμετοχή, αξίζει η Κυριακάτικη γιορτινή βόλτα, αξίζει ο σκοπός!
«Όταν παίρνεις γεμίζει η τσέπη σου, όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά σου»

Χρόνια Πολλά, Χαρούμενα και Ευλογημένα!