Θρίλερ με ομήρους στον Πειραιά

Θρίλερ με ομήρους εξελίσσεται στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ληστής κρατά ομήρους στην Εθνική Τράπεζα στην κεντρική οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87. Ο δράστης, που φέρει πάνω του χειροβομβίδες και όπλα, βγήκε από την τράπεζα, έχοντας ως ανθρώπινη ασπίδα τέσσερις ομήρους. Αφού απείλησε να τους σκοτώσει με τις χειροβομβίδες, ο δράστης μπήκε και πάλι στο υποκατάστημα.


Πριν από λίγη ώρα, ο δράστης απελευθέρωσε έναν ακόμα όμηρο.

Μαζί του βρίσκονταν άλλοι δύο ληστές, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με όχημα, αλλά συνελήφθησαν και έχουν προσαχθεί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αυξάνονται στο σημείο και πρόκειται ενδεχομένως να προχωρήσουν σε κάποια επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαπραγμάτευση μεταξύ του ληστή και ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το χώρο γύρω από την τράπεζα σε απόσταση 100 μέτρων.

Ορισμένοι από τους πελάτες της τράπεζας κατάφεραν να ξεφύγουν. Ο ληστής, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατείται όμηρος ένας άνδρας, πιθανότατα υπάλληλος της τράπεζας.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο ληστής άφησε ελευθερες 14 γυναίκες, όμως παραμένει αδειυκρίνιστος ο αριθμός των ομήρων που κρατούνται.

Πριν λίγη ώρα ακούστηκαν 4 πυροβολισμοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει γνωστό εάν προήλθαν από το ληστή ή τις αστυνομικές δυνάμεις.